Hej Förnamn !
 
Hösten är definitivt här, vi vrider klockan bakåt till vintertid på söndag och man vill mest sitta inne och kura med tända ljus och ett glas rött.
 
Vinet & Glaset har fyllt upp butiken med en massa spännande nyheter och skickar fraktfritt om du beställer fram till söndag (ange kod vintertid). 
 
Bra presentips är korkskruvssetet från Le Creuset. Enklaste korkuppdragningen du varit med om.  Uppskattad är också en smarta champagnekylaren från Vacuvin som även finns för vanliga flaskor. Vill man kyla skumpan på traditionellt vis så är champagnekylaren i massivt glas ett smycke på bordet. 
 
 
En kul och praktisk nyhet är Capabunga, silikonkapsyler som håller tätt även när flaskan ligger ner. Finns med sex olika texter. 
 
 
Till vårt stora sortimentent av vinkartor och posters kan vi lägga den nya och innovativa grafiska presentationen av traditionella franska ostar samt posters över olika vintyper och ölstilar.
 
 
Vår mest intressanta nyhet är kanske Optiwine som kan liknas vid en karaff i fickan. Med en helt ny teknik luftar man vinet i flaskan och öppnar upp vinets aromer. Vi testade Optiwine på över 70 flaskor vin och gjorde jämförande test på 30 vana vinprovare vid ett provningsarrangemang nyligen och blev själva förvånade över resultatet.
 
 
Bland andra populära varor som åter finns i lager är de svarta vinprovningsglasen, och Wineskin som är oumbärliga på vinresan.
 
Snabb leverans och vi sampackar med retrobutiken 

 

Alltid FRAKTFRITT vid köp över 900 kr

 

 

Om du inte vill ha något Nyhetsbrev, kan du avregistrera dig här.
Produkter
Övrigt